Skip to main content
All

Min bekymmersfria resa med Era försäkringar

By 11 July 2023No Comments

Varför jag valde Era försäkringar

För några månader sedan satt jag och granskade mitt företags försäkringsportfölj. Det kändes som om jag betalade för mycket för tjänsterna, samtidigt som jag oroade mig över om vi verkligen hade tillräckligt skydd. Efter mycket efterforskning hittade jag Era Försäkringar, och jag måste säga, att ta deras hjälp var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.

Spara tid och pengar med Era försäkringar

En av de mest attraktiva aspekterna med Era Försäkringar är att de tar hand om upphandlingen av din företagsförsäkring. Detta frigör en enorm mängd tid som du kan använda för att fokusera på din verksamhet. Dessutom kommer du inte att betala mer för din försäkring än vad du redan gör. I själva verket kan Era Försäkringar genom sina omfattande upphandlingsprocesser potentiellt innebära besparingar för dig och ditt företag.

Skräddarsydda lösningar för ditt företag

Era Försäkringar tar sig tid att verkligen förstå ditt företags behov och skapar skräddarsydda försäkringslösningar som passar dig perfekt. Du behöver inte oroa dig för att dina försäkringar är otillräckliga eller att du betalar för mycket för onödig omfattning. Era Försäkringar gör jobbet åt dig.

Pålitliga och erfarna

Med över 20 års erfarenhet inom försäkringsbranschen har Era Försäkringar den kunskap och expertis som behövs för att förhandla fram de bästa villkoren för ditt företags försäkring. De är inte bara försäkringsförmedlare – de är experter på att hantera specifika behov och hitta de bästa lösningarna.

Tillgängliga tjänster för alla typer av organisationer

Oavsett om du är en företagare, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller organisation, har Era Försäkringar en lösning för dig. De erbjuder tjänster inom upphandling, placering samt underhåll av försäkringsportföljer.

Personligt och professionellt

Mitt favoritparti med att jobba med Era Försäkringar är den personliga touchen de lägger till deras arbete. Deras försäkringsförmedlare arbetar för din trygghet och ser till att du har rätt helhetslösning när det kommer till din försäkring.