Skip to main content
All

Min upplevelse med exacta – Förvandlingen av mitt företags logistik

By 11 July 2023No Comments

Om du letar efter en lösning som kan ta din företagslogistik till nästa nivå, har du kommit till rätt ställe. Jag skulle vilja berätta om min egen erfarenhet med ett företag som kallas Exacta, och hur de totalt förändrade vår inställning till logistik och distribution.

Möta utmaningarna med Exacta

För oss, ett växande företag inom e-handelssektorn, innebar vår tillväxt att vi stod inför ökande utmaningar inom logistik. Vårt behov av att snabbt och effektivt hantera ökande försäljningsvolymer var tydligt. Lyckligtvis hittade vi Exacta, ett specialiserat logistikföretag som arbetar med tredjepartslogistik, även känd som 3PL. Med sina lager i Hallstavik och Karlskoga, har de verkligen blivit vår partner och räddning när det gäller att hantera allt från ordermottagning till distribution.

Skräddarsydda logistiklösningar för mitt företag

Vad som verkligen har imponerat på mig med Exacta är deras engagemang för att erbjuda skräddarsydda lösningar. För dem är ingen kund för stor eller för liten. De arbetar nära oss för att förstå våra specifika behov och erbjuder anpassade lösningar som passar perfekt för oss. På detta sätt har vi kunnat fokusera mer på vår kärnverksamhet, samtidigt som Exacta tar hand om vår logistik.

Frihet att fokusera på verksamhetens kärna

Att samarbeta med Exacta har gett oss den frihet vi behövde för att kunna koncentrera oss på vad vi gör bäst, utan att behöva oroa oss för logistiken. Med deras professionella hantering av allt från e-handelslogistik till returhantering, kan vi ägna mer tid åt att utveckla vårt varumärke och bygga starka relationer med våra kunder.

Rekommendation till andra

Basera på min egen positiva upplevelse, skulle jag starkt rekommendera Exacta till andra företagare som söker effektiva logistiklösningar. Oavsett om du behöver hjälp med hantering av farligt gods, lagerhållning, etikettering, eller någon annan logistikrelaterad tjänst, kan du lita på att Exacta levererar högkvalitativa, skräddarsydda lösningar.

Kontakta Exacta

För att ta reda på hur Exacta kan hjälpa just ditt företag, tveka inte att ta kontakt med dem. Du kan nå Kristofer Reinsson, deras Business Manager, på telefonnummer 010 – 207 45 05 eller via e-post: kristofer@exacta.se. Alternativt kan du skicka ett meddelande via deras webbplats. Låt Exacta bli din pålitliga logistikpartner!