Skip to main content
All

Varför jag väljer Exacta för all min logistik och mer

By 28 August 2023No Comments

Introduktion

Har du någonsin stått inför utmaningen att hitta det perfekta logistikföretaget? För mig var svaret på den frågan länge ett frustrerat “ja”. Men sedan jag upptäckte Exacta har allt förändrats. Jag tänkte berätta varför jag rekommenderar dem till alla e-handlare och företagsägare jag känner.

1. Mer än bara logistik

Många tror att logistik enbart handlar om att flytta varor från punkt A till B, men Exacta har förändrat den uppfattningen för mig. De erbjuder skräddarsydda lösningar, som inkluderar allt från att hantera e-handelslogistik till redovisning. Med andra ord, de tar hand om mitt företag som om det vore deras eget.

2. Personlig touch i varje detalj

Det som verkligen står ut med Exacta är deras personliga approach. Oavsett om det handlar om e-handelslogistik, hantering av alkoholprodukter, eller returhantering, känner jag alltid att mitt företag är i trygga händer. Och med över 250 företag som litar på dem, inklusive några stora namn som Ida Warg Beauty och Svenskt Vatten, är jag långt ifrån ensam.

3. Problemfri hantering av returer och farligt gods

Vi vet alla hur viktigt det är att kunna hantera returer på ett smidigt sätt, särskilt inom e-handeln. Med Exacta har jag aldrig behövt oroa mig för det. De har även imponerat mig med deras förmåga att hantera farligt gods på ett säkert och regelrätt sätt.

4. Inte bara ett logistikföretag

Medan logistik är deras kärnkompetens, erbjuder Exacta så mycket mer. De har en webbyrå som erbjuder tjänster som hemsidesproduktion med WordPress, sökmotoroptimering och e-butiksutveckling. Så förutom att se till att mina produkter levereras, hjälper de också mitt företag att synas online.

5. Ekonomitjänster som sparar tid och pengar

Redovisning är något som jag alltid tyckt var tråkigt och tidskrävande. Men med Exacta’s ekonomitjänster, kan jag överlåta allt från löpande redovisning till löneberedning i deras kunniga händer. Att ha en partner som tar hand om både min logistik och redovisning? Det är ovärderligt!

6. En partner snarare än en leverantör

Vad jag verkligen uppskattar med Exacta är känslan av partnerskap. De lyssnar på mina behov, anpassar sina lösningar därefter och står redo att justera när min verksamhet växer eller förändras. Och med närvaro i både Hallstavik och Karlskoga, känner jag alltid att de är nära till hands.

För mig har samarbetet med Exacta varit en game-changer. De har inte bara effektiviserat min logistik, utan även hjälpt mig att förbättra min online-närvaro och mina ekonomiprocesser. Om du, precis som jag, vill ha en partner som bryr sig lika mycket om ditt företags framgång som du själv gör, då är Exacta det självklara valet.